Moordenaar Rianne Brouwer wordt uitgeleverd

Rianne BrouwerMAASTRICHT – Het Openbaar Ministerie vertelt dat een Belgische rechter heeft besloten dat de 28-jarige Deijan P. die wordt beschuldigd van de moord op Rianne Brouwer in Maastricht, kan worden uitgeleverd.

Maastricht

Brouwer werd eind mei aangevallen bij haar nieuwe appartement in Maastricht. Ze verhuisde op die dag van Nieuwegein naar Maastricht om daar promotieonderzoek te doen. Ze werd doodgestoken. P. werd 2 dagen later aangehouden bij zijn ouders in België.

België

Volgens zijn advocaat Serge Weening, heeft P. de moord bekend. Hij zou hebben gestoken tijdens een psychose. In de cel deed de verdachte een zelfmoordpoging. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.