Agressieve ambulancemedewerker eis voorwaardelijke taakstraf

ambulanceAMSTERDAM – De officier van justitie eist de laagste mogelijke straf tegen de 43-jarige ambulancemedewerker Jeroen N. uit Amsterdam.  N. hangt 20 uur voorwaardelijke werkstraf boven het hoofd wegens het mishandelen van  een omstander.

Amsterdam

N. moest met collega’s op 11 augustus 2012 naar een aanrijding waarbij een zwangere betrokken was. Twee vrouwen lagen op straat. Een omstander was lastig.  Volgens agenten greep N. die man plotseling bij de keel. De  schreeuwende man raakte gewond en daarom werd N. vervolgd.

frustratie

Volgens de officier van justitie kon N. zich niet beheersen en pakte hij de omstander uit frustratie bij de keel. Volgens N. reageerde hij op een aanval van een agressieve man. Zijn advocate vraagt vrijspraak. Uitspraak 10 juli. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.