Meer politie onderzoek moord sportschoolhouder

leeuwarden59bf8caff1ec252d58114176e3224eddLEEUWARDEN – Het gerechtshof wijst een verzoek toe van Advocaat Robert Malewicz om de politie onderzoek te laten doen naar het conflict tussen hoofdverdachte Kais M. en de vermoorde sportschoolhouder Mondher Bennour.

hoger beroep

Bennour werd 2 jaar geleden in Almere vlakbij zijn woning neergeschoten.  Hij had een conflict met de hoofdverdachte.  Volgens het OM is het een zakelijk conflict. Volgens de advocaten is de hoofdverdachte zo vaak bedreigd door de sportschoolhouder dat hij geen andere keus had dan zelf op te treden.

De 45-jarige Kais M. en de 28-jarige Mohammed A. kregen 15 jaar wegens moord en medeplichtige Arthus S. 5 jaar. Zij gingen in hoger beroep. Drie kleine vissen werden vrijgesproken.

moord

De politie moet nu uitzoeken hoe dat conflict precies in elkaar zat. Ook bepaalt het hof dat de hoofdverdachten worden gehoord in elkaars zaken. Ook een vrouw die tot de vrijgesproken kleine vissen behoort, moet getuigen. De inhoudelijke behandeling van het hoger beroep is in de week van 21 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

17 december 2013 Lagere straffen moord sportschoolhouder Bennour vrijspraak kleine vissen

2 december 2013 Volgens de advocaten is het eigen schuld van sportschoolhouder Bennour dat het zo slecht met hem is afgelopen

29 november 2013 Het geschonden eergevoel van de moordenaar van sportschoolhouder Bennour

8 januari 2013 Proces moord op de sportschoolhouder gaat verhuizen.

18 juli 2012 Drie verdachten moord op sportschoolhouder drie maanden voorarrest

12 juli 2012 Vierde verdachte moord sportschoolhouder Almere in bewaring

9 juli Drie voorgeleidingen moord sportschoolhouder Almere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.