Barbies man hoeft niet naar de gevangenis

Samantha-van-der-PlasDEN HAAG – De rechtbank veroordeelt  Michael van der Plas, de echtgenoot van televisiepersoonlijkheid Barbie, tot 60 uur werkstraf wegens het bezit van hennepgruis. De officier had 10 maanden cel geeist.

Barbie

Van der Plas wordt vrijgesproken van het bezit van een wapen en handel in harddrugs.  Volgens de rechtbank is van der Plas betrokken bij de levering van een 17 kilo hennepresten. De rechtbank acht niet bewezen dat van der Plas wist dat er een vuurwapen in zijn auto lag. Volgens de rechtbank is er verder een ernstig vermoeden dat Michael met een vriend in harddrugs handelde Maar ook daar is geen bewijs voor.

medeverdachte

De verdachte is een soort van bekende Nederlander door zijn optreden is de real life soap die hij heeft met zijn echtgenote Barbie. De medeverdachte krijgt wel 10 maanden voor het bezit van het wapen en de hennep. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

11 juni 2014 Barbie laat verstek gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.