De serieverkrachter na een voorgeleiding van 24 minuten in bewaring

20140718_113854-EFFECTSUTRECHT – De vlag hangt vanwege de vliegramp halfstok voor de rechtbank in Utrecht op een dag dat het Openbaar Ministerie die vlag het liefst hoog in top zou hebben gehad. Wat een feest na alle ellende van vorig jaar. De serieverkrachter Gerard T.  gepakt.

facebookvrienden

T. werd op 19 maart veroordeeld wegens fietsendiefstal. Daarna moest hij DNA afstaan. Toen liep hij tegen de lamp.

Vrijdag 18 juli om 10.00 uur had T. nog 52 facebookvrienden om 12.30 uur nog 50 en dat zullen er snel minder worden.

Voor iedere Utrechter zeker uit Oost is die serieverkrachter een deel van het leven. Toen de serie  begon, fietste ik er zelf nog rond op dat soort uren. Nu fietsen mijn kinderen er rond. Die serieverkrachter zit altijd in ons geheugen.

voorgeleiding

De voorgeleiding begint om 12.00 uur De rechtbank lijkt half op vakantie. Er wordt overal verbouwd en geklust. Officier van justitie Van der Zwan zit in alle rust te wachten tot ze wordt opgeroepen. Zij vraagt bewaring voor 2 weken. Advocaat Maarten Krikke is spoorloos. Hij is waarschijnlijk bij T. in het cellenblok.

24 Minuten later komt de officier naar buiten met de advocaat in haar kielzog. Hij weigert vragen te beantwoorden. Krikke zegt alleen dat hij niks mag zeggen. De rechter commissaris gelast even later de bewaring van de vermeende serieverkrachter voor 2 weken. Wordt vervolgd. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Een gedachte over “De serieverkrachter na een voorgeleiding van 24 minuten in bewaring”

  1. Niet echt kies om verdachte zijn facebook pagina zo open en bloot te plaatsen. Ook al is deze man nu gepakt betekent nog niet dat ie veroordeelt is. voor alle feiten.
    p.s ik ben voor een hoge straf ALS deze man de gezochte persoon is. Tot die tijd zeg ik . HOU je mond want deze man heeft recht op een eerlijke rechtspraak maar niet van het publiek want die nagelt hem toch al aan de schandpaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.