Frauderende advocate officier krijgt geen getuigen wel uitstel

Jan-Boone.jpgDEN HAAG – De rechtbank houdt de zaak tegen fraudeadvocate Monique S. uit Soesterberg aan. Maar de rechtbank wijst tegelijkertijd een verzoek van Het Openbaar Ministerie af om nieuwe getuigen  te horen.

Jan Boone

De Haagse advocate  lichtte haar klanten voor miljoenen op door vonnissen te vervalsen en met geld van depot rekening lekker te gaan winkelen.  Op de zitting blijkt dat 5000 euro uitgeven op een doodnormale middag voor de winkelende advocate geen enkel probleem was.

De achtgenoot van de Jos van Hal Scheffer de echtgenote van PPV statenlid pleegde zelfmoord vlak nadat het bedrog uitkwam. Hij krijgt nu de schuld van advocaat Jan Boone. De echtgenoot  zou de advocate jarenlang hebben mishandeld zodat ze zich gedwongen voelde om al dat geld uit te geven.

psycholoog

Op de zitting bevestigt een psycholoog het verhaal van de verdachte. Daarop wil vraagt de officier om getuigen te mogen horen. De rechtbank heeft daar geen zin in. De zaak gaat verder op 22 september. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

16 juni 2014 Frauderende advocate vraagt om coercive control deskundige maar krijgt hem niet

11  juni 2013 Frauderende advocate vertelt een nieuw verhaal

20 juni 2012 Frauderende advocate op vrije voeten

8 juni 2012 Advocate in bewaring wegens miljoenenfraude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.