Aanrijden agent

download.jpg

ARNHEM – De advocaat generaal eist tegen de 21-jarige Tarik O. uit Utrecht 120 dagen gevangenisstraf waarvan 93 voorwaardelijk en 60 uur werkstraf. Volgens het Openbaar Ministerie is O. op 8 augustus 2013 tegen een verbalisant aangereden.

knie

O. zou achteruit tegen de knie van de agent zijn aangereden. De agent sprong opzij. Daarna zou O. met hoge toeren opnieuw in richting verbalisant zijn gereden. O. ontkent dat hij de agent heeft  geraakt. Advocaat Ronald van der Graaf wijst erop dat de agent eerst heeft verklaard dat hij niet is geraakt.

De rechtbank legde 120 dagen op waarvan 93 voorwaardelijk. Uitspraak over 2 weken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.