Een onmisbare schakel in de keten op weg naar de dood

jurgen-027UTRECHT – De rechtbank veroordeelt de 50-jarige Ronald K., die zijn partner Saskia van Laarhoven zo hard heeft geslagen dat ze een dag later is overleden, tot 1 jaar gevangenisstraf waarvan 4 maanden voorwaardelijk.

hostel

Medewerkers van het hostel waar K. woonde met Saskia hoorden eind december dat er ruzie was. Het slachtoffer vluchtte naar de woning van haar vader in Eindhoven en overleed daar de volgende dag.

doodslag

K. werd gedagvaard wegens doodslag. Maar daarvoor ziet de rechtbank net als het Openbaar Ministerie geen bewijs. Wel denkt de rechtbank dat de klappen die K. heeft uitgedeeld een onmisbare schakel is die in de gebeurtenissen die hebben geleid tot de dood van Saskia van Laarhoven. De straf is conform de eis. Hoger beroep dient op 26 januari. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 augustus 2014 Zware mishandeling met de dood tot gevolg

16 mei 2014 Als een moordenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.