Speeltuinverbod en voorwaardelijke celstraf voor 12 jarige jongen die 10 jarig meisje verkrachtte

20140211_160352-ERASER.jpgUTRECHT – De rechtbank veroordeelt de  nu13-jarige Baakir tot 3 maanden voorwaardelijke jeugdgevangenis en een verbod om in de Nieuwegeinse speeltuin en schoolplein te komen waar hij op 28 november een toen 10-jarige meisje heeft verkracht.

klein

De verdachte is klein maar het dossier bevat volgens de rechtbank geen aanknopingspunten dat hij jonger was dan 12 jaar. Dat zou zijn strafbaarheid uitsluiten. Advocaat Jan Hoens heeft betoogd dat de afgrijselijk schokkende verklaring van het slachtoffer ongeloofwaardig is maar dat ziet de rechtbank heel anders. De straf is conform. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

11 augustus 2014 Eis  voorwaardelijke detentie en speeltuinverbod tegen 13-jarige jongen die 10 jarige meisje verkrachtte

26 mei 2014 12 jarige jongen verkracht 10 jarig meisje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.