Hockeycoach filmde naakte meisjes in kleedkamer HGC

HGC_logoDEN HAAG – De officier van justitie brengt de 45-jarige hockeycoach Luigi C. uit Wassenaar voor de raadkamer. C. is al op op 28 augustus door de rechter commissaris 2 weken in bewaring gesteld.

Wassenaar

De politie kwam C. op het spoor toen er dvd’s werden gevonden met beelden van een hockeykleedkamer met daarop naakte meisjes en vrouwen.  Dat bleek de kamer van HGC in Wassenaar. De verdachte was trainer bij deze hockeyclub. Nadat de politie de hockeyclub op de hoogte bracht van het onderzoek, is de man direct geschorst.

politie

Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat tussen 2006 en 2011 meisjes tussen de 12 en 18 jaar en jonge vrouwen van 18 jaar en ouder, heimelijk zijn gefilmd in de dameskleedkamer. Het gaat hierbij om leden van HGC, maar ook om leden van bezoekende hockeyclubs. Het gaat voornamelijk meisjes van 16 en ouder die in beeld zijn.

Bij de verdachte thuis is bij de politie bekende kinderporno aangetroffen. Dit materiaal is niet door hemzelf gemaakt en deze beelden zijn dus niet aan de hockeyclubs te relateren. De raadkamer beslist vrijdag 5 september. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.