Jihadgezinnen 1 vader in bewaring

paspoortLELYSTAD –De rechter commissaris stelt een 34-jarige man uit Huizen 2 weken in bewaring. De verdachte was volgens de politie van plan met zijn gezin en een andere familie af te reizen naar de Islamitische Staat (IS).

paspoorten

De politie pakte de eerste de paspoorten van de Jihadgezinnen af. Hun 6 kinderen werden uit huis geplaatst. De 4 volwassenen werden 3 dagen vastgezet. De 3 andere Huizenaren zijn vandaag vrijgelaten. (andereverhalenuitdrechtbank.nl)

lees ook

2 september 2014 Aanhouding Jihadgezinnen is rechtmatig

1 september 2014 Voorgeleiding Jihadgezinnen Huizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.