Dodelijke steekpartij Dronten 3 verdachten vrijgelaten

lelystadLELYSTAD – De raadkamer heft het voorarrest op van drie Lelystedelingen  die verdacht worden van betrokkenheid bij een dodelijke steekpartij in Dronten. Daarbij kwam de 17-jarige Aktif Korkmaz op 9 augustus 2014 tijdens de Meerpaaldagen om het leven.

Meerpaaldagen

De politie hield op 22 augustus in Lelystad 6 verdachten aan die bij de steekpartij betrokken zouden zijn. Een verdachte is in Duitsland opgepakt en moet nog worden uitgeleverd. Twee verdachten werden al eerder vrijgelaten.

onvoldoende

De raadkamer oordeelde dat er onvoldoende aanwijzingen zijn dat deze drie verdachten verantwoordelijk zijn voor het neersteken van het slachtoffer. Wel zijn er voldoende aanwijzingen dat deze verdachten zich schuldig hebben gemaakt aan openlijke geweldpleging, maar er zijn geen gronden om hen daarvoor nog langer vast te houden. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.