Frauderende advocate eis celstraf

Jan-Boone.jpgDEN HAAG – De officier van justitie eist 3,5 jaar gevangenisstraf tegen  advocate Monique S.  uit Soesterberg. Volgens de officier heeft S. zich schuldig gemaakt aan het oplichten van haar cliënten.

Jan Boone

De Haagse advocate S. knoeide met de bedragen in vonnissen. Zij  liet miljoenen overmaken naar haar eigen rekening. De fraude kwam aan het licht toen medewerkers van S. naar de orde van advocaten stapten. S bekende alles. Zij gaf het geld uit aan luxe goederen.

PVV

Haar man PVV-statenlid Jos van Hal Scheffer pleegde zelfmoord vlak nadat de fraude uitkwam. Na zijn dood kreeg hij de schuld zoals dat vaker gaat. Maar volgens de officier is er geen enkel bewijs dat S. handelde onder druk van haar overleden man. Advocaat Jan Boone denkt daar heel anders over. Uitspraak 6 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

24 mei Frauderende advocate officier krijgt geen nieuwe getuige wel uitstel

16 juni 2014 Frauderende advocate vraagt om coercive control deskundige maar krijgt hem niet

11  juni 2013 Frauderende advocate vertelt een nieuw verhaal

20 juni 2012 Frauderende advocate op vrije voeten

8 juni 2012 Advocate in bewaring wegens miljoenenfraude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.