Beloning voor opsporing tweede verdachte mislukte liquidatie

Kopie-van-Henry-Jacobs.jpgUTRECHT – Het Openbaar Ministerie looft een beloning uit van 5000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding van de 33-jarige Henry Jacobs.  Deze verdachte zou betrokken zijn bij  de aanslag op de 68-jarige Wout Sabee in De Meern op 27 juni.

Henry Jacobs

Een 49-jarige man uit Vleuten is al door de raadkamer opgesloten. Deze verdachte raakte zwaar gewond bij de aanslag.  Hij werd door de medeverdachte in een BMW naar een ziekenhuis in het Franse Lille gereden. Slachtoffer Sabee kreeg 12 kogels in zijn lijf, maar overleefde.

spoorloos

De medeverdachte, de bestuurder van de betrokken auto, een BMW 335i, is volgens het OM vermoedelijk Henry ‘Bolle’ Jacobs. Hij is sinds eind juni spoorloos.  Hij houdt zich mogelijk schuil in Nederland. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.