Moord Yvon Pfaff 2 verdachten in bewaring

Yvon-Pfaff.jpgDEN BOSCH – De rechter commissaris houdt een 37-jarige man uit Druten en een 33-jarige man uit Maurik 2 weken binnen. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij de moord op de 49-jarige Yvon Pfaff uit Ochten.

Yvon Pfaff

Het lichaam van Pfaff werd op 22  juni in een uitgebrande auto in St Michielsgestel gevonden. Pfaff was volgens de politie al vermoord voordat de auto in brand werd gestoken. De politie heeft nog een derde verdachte opgepakt, een 40-jarige man uit den Bosch. Die zit vast in Italie in afwachting van zijn uitlevering.  De raadkamer beslist op 15 oktober over het voorarrest.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.