De man van 20 miljoen belastingdienst euros voorarrest verlengd

belastingdienst.jpgARNHEM – De rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis van de 51-jarige Egon D. uit Duiven. D. pikte 20 miljoen euro van de belastingdienst. Ook medeverdachte Saris O. blijft in de cel.

belastingdienst

D. werkte 30 jaar voor belastingdienst. Hij mocht grote bedragen overboeken naar bedrijven. Samen met een vriend Saris O. smeedde hij het plan om in 1 keer binnen te zijn. D.  boekte het 20 miljoen over  naar Turkije. Hij reisde naar Turkije om het geld op te halen. Maar hij bleek zelf te zijn opgelicht door een familielid van de medeverdachte.

Op het grootste deel  van het geld ligt beslag. Maar de rechtbank vindt het vluchtgevaar te groot om de mannen vrij te laten. Wordt vervolgd. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

17 juli 2014 De man 20 miljoen euros van de belastingdienst krijgt alvast 90 dagen

2 juli 2014 De man 20 miljoen euro van de belastingdienst voorgeleid

2 gedachten over “De man van 20 miljoen belastingdienst euros voorarrest verlengd”

  1. Voorarrest is niet verlengt , over 1 maand komt de uitspraak en die hangt mede af van het verslag van de reclassering . De inhoud daarvan is al bekend hier omdat Egon d. De vriend van mijn schoonmoeder is . Vrijspraak is misschien dichterbij dan dat de meeste denk en en of hopen

    1. Met ‘vrijspraak’ bedoel ik ‘vrijheid’ . O . is opgepakt in Duitsland en vandaar misschien vlucht gevaarlijk , Egon is gewoon thuis opgepakt en heeft verder geen banden met het buitenland dus geen vluchtgevaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.