Gedwongen prostitutie minderjarige meisjes zaak aangehouden

lelystadLELYSTAD – De rechtbank verwijst de zaak tegen 7 verdachten uit Lelystad en Almere terug naar de rechter commissaris voor het horen van getuigen.

gedwongen

De 7 verdachten, 4 mannen en 3 vrouwen tussen 19 en 31 jaar oud,  worden ervan beschuldigd dat zijn twee 17 jarige meisjes hebben gedwongen om zich te prostitueren. De meisjes moesten zeggen dat ze 18 jaar oud waren.

kinky

De verdachten gaven de meisjes een werktelefoon. Ze zetten advertentie voor de meisjes op kinky.nl.  De meisjes kregen drugs en ze werden bedreigd en mishandeld. De bendeleden pakten de inkomsten van de meisjes grotendeels af.

Drie mannelijke verdachterin zitten nog vast. De zaak wordt wordt 8 december uitgesteld vanwege ziekte van een verdachte. Op 18 februari is de volgende pro forma ziting, Begin april 2015 is de inhoudelijke behandeling. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

8 mei 2014 Gedwongen prostitutie minderjarige meisjes raadkamer

28 april 2014 Gedwongen prostitutie minderjarige meisjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.