Molotovman blijft buiten

hof-den-bosch.jpgDEN BOSCH – De advocaat generaal eist tegen de Gijsbert Ruiter uit Haelen 27 maanden gevangenisstraf waarvan 18 maanden voorwaardelijk.  Het onvoorwaardelijk deel is gelijk aan het voorarrest.

gemeente

Ruiter ligt al jaren met de gemeente overhoop over een hek dat zijn have en goed moet beschermen tegen een naburig kamp. Toen de gemeente het hek kwam verwijderen, ging Ruiter de agenten te lijf met molotovcocktails.

De officier van justitie maakte er viervoudige  poging tot moord van en eiste 8 jaar. De rechtbank legde 9 maanden op. Daar is het OM het nu mee eens. Het hof beslist op 21 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

27 maart 2014 Hof op schouw bij Molotovman

2 april 2013 9 maanden voor man die Molotovcocktail gooide naar politie

5 juli 2012 Drie maanden voorarrest voor man die Molotovcocktail naar agenten gooide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.