Moord Yvon Pfaff 6 verdachten

Yvon-Pfaff.jpgDEN BOSCH- De raadkamer houdt een 37-jarige man uit Druten en een 33-jarige man uit Maurik 90 dagen binnen. Deze verdachten  zijn betrokken bij de moord op de 49-jarige Yvon Pfaff uit Ochten.

Yvon Pfaff

Het Openbaar Ministerie meldt met heel veel nadruk dat de Drutenaar  niet wordt gezien als de opdrachtgever maar als medeplichtig  aan moord of doodslag op Yvon Pfaff. De andere 5 verdachten zouden medeplegers van moord of doodslag en brandstichting zijn.

Het slachtoffer werd op 22 juni gevonden in een uitgebrande auto in St Michielsgestel. Hij zou op een andere plaats zijn vermoord.

Italië

Op 29 september heeft de politie ook 2 mannen en een vrouw uit Maurik aangehouden.  Een 40-jarige verdachte uit den Bosch zit op dit moment vast in Italië. Om zijn uitlevering is gevraagd. De 3 andere verdachten uit Maurik moeten op 15 oktober bij de raadkamer verschijnen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

26 september 2014 Moord Yvon Pfaff 2 verdachten in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.