Illegale Lotto OM wil belasting niet van ontneming aftrekken

Lotto.jpgARNHEM – Het worden spannende weken voor de 2 mannen die jarenlang in de buurt van Utrecht een illegale Lotto hebben georganiseerd. De advocaat generaal wil toch bij deze verdachten elk 3 ton  plukken.

Lotto

De 2 mannen draaiden hun Lotto op de cijfers van de legale Lotto. ze hadden hun eigen klanten. Ze kregen allebei maanden gevangenisstraf en het OM wilde van elk bijna 3 ton zien. De rechtbank wees die ontnemingsvordering  af omdat de verdachten al belasting hadden betaald.

Het Openbaar Ministerie ging in hoger beroep. De OM legt weer dezelfde eis neer. Het OM vindt niet dat belastingaanslagen van de ontnemingsvordering  mogen worden afgetrokken. Uitspraak 24 oktober. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 oktober 2013 Bazen Illegale Lotto worden niet geplukt

26 juni 2012 Bazen illegale Lotto worden geplukt voor tonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.