Schietende pizzakoerier

814901 (1)UTRECHT – De rechtbank laat de 21-jarige Zakaria A.  naar huis gaan. A. heeft op 4 juli bij een winkelcentrum in Overvecht op een 19-jarige jongen geschoten. Maar hij mag buiten aan zijn toekomst werken

Atlasdreef

De officier noemt het poging tot moord. Na de schietpartij waren dader en slachtoffer verdwenen. Eerst meldde een 19-jarige man dat hij op de Atlasdreef was beschoten door een pizzakoerier. Nadat de  beelden waren uitgezonden op Bureau Hengeveld, kon ook A. worden aangehouden.

A. mag onder strenge voorwaarden naar huis. De zaak dient op 8 januari. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

29 augustus 2014 Drie maanden binnen blijven schutter Overvecht

Een gedachte over “Schietende pizzakoerier”

 1. Twee huurder die mijn huis vernielden wat leidde tot de achterstallige betalingen aan de hypotheekverstrekker en uiteindelijk tot verkoop van mijn huis te Vogelwaarde met grote restschuld van 260.000 euro en waarbij wij nu moeten rondkomen van een beslagvrije voet a 1200 euro waarbij mij pensioenen totaal 4.200 netto waren
  De huurder DAI werd na jaren van procederen tot mijn en ieders verbazing vrijgesproken ,,In mijn huis waren illegalen geplaatst die een hennepkwekerij opzette en onderhielden ,,Die werden opgepakt verhoord .beboet en heengezonden ,Deze civiele zaak tegen Dai is verkeerd beoordeeld door mijn jurist Wout Kolijn wat tot vrijspraak leidde ,,.onze kosten 75.000 euro,Dai had ons huis gehuurd met een huurovereenkomst
  Er werd een hoger beroep ingesteld en de betalingen hiervoor gedaan .Daar deze zaak onkundig behandeld is door advocatenmaatschap DITISRECHT ,,waarop ze zijn aangesproken en gedeeltelijk toegaven dat het anders had gemoeten en beter had gekund en gedacht hadden dat het een eenvoudige zaak zou zijn et cetera ,Ze konden en wilden het hoger beroep dan pas verder opnemen als er wederom vooraf betaald zou worden .
  Dan kwam het bericht dat ik moest begrijpen dat Dai een toevoeging had ?? wel wat laat en een c rimineel een toevoeging >>>>Dus het hoger beroep is niet ingezet en de betalingen die hiervoor al gedaan waren ????
  De tweede verhuring werd door advocatenmaatschap DITISRECHT en jurist Wout Kolijn overgenomen en ten zijn kantoor werd de huurovereenkomst getekend en de sleutels na betaling overhandigd aan Mevr Steenhuijsen en de makelaar
  Na 4 maanden werd er door de politie wederom een kwekerij ontdekt .dit maal met enorme schade aan het huis .

  Tegen de tweede huurder mevr J.Steenhuijsen is een lijvig politierapport opgemaakt en een strafzaak waarin mevr Steenhuijsen werd vrijgeproken van alle aantijgingen en waartegen geen beroep mogelijk is ???
  Er is geen civiele zaak tegen haar aangespannen daar de financiele middelen door al dit ontbreken .En de advocatenmaatschap niet reageert op mij mails om hun verantwoording te nemen
  Wij wonen in Argentinie en dachten ons huis normaal te kunnen verhuren om de kosten te kunnen dekken van de leegstand tot het huis verkocht zou zijn .
  Wat kan er nu nog gedaan worden en wie is er uiteindelijk verantwoordelijk voor alles wat hier is misgegaan

  Met vriendelijke groet ,

  F.Dieleman
  Argentinie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.