Dronkenlap van de week 14 deel 4 zonder rijbewijs door rood en mishandeling

blaastestUTRECHT – De 35-jarige Marian S. is er niet. Eindeloos is er in deze zaak gesteggeld over de betekening  van de dagvaarding en wat nou precies het laatst bekende adres is van deze verdachte. Vandaag weet S. van de zitting, volgens de normen van de rechtbank, maar toch is hij niet gekomen.

getuigen

De zaak wordt nu zonder hem afgedaan. Advocate Claudia Lammers mag het alleen opknappen. Op de feiten is voor haar weinig af te dingen. Voor elke deeltje zijn minimaal 2 getuigen.

S. is met hoge snelheid, meer dan 80 kilometer per uur, door rood gereden. Zonder rijbewijs, want dat was afgepakt.  Met hoge snelheid is hij op een auto geknald die door groen reed. De passagier van die wagen was zwaar gewond.  Daarna heeft S.  een 73-jarige man mishandeld die eerste hulp wilde verlenen. S. heeft waarschijnlijk dronken gereden want omstanders roken een alcohollucht. Daarna heeft S. een blaastest geweigerd.

De officier is het helemaal zat. Zij eist 10 maanden voor deze dronkenlap die vaker is veroordeeld zowel voor geweld en als voor dronken rijden. Uitspraak 5 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

12 september 2014 Dronkenlap van de week 14 deel 3 hoe het allemaal begon

12 mei 2014 Dronkenlap van de week 14 Deel 2 Een niet bezorgde dagvaarding

6 maart 2014 Dronkenlap van de week 14 een niet betekende dagvaarding

12 mei 2014 Dronkenlap van de week 14 deel 2 een niet bezorgde dagvaarding

6 maart 2014 Dronkenlap van de week 14 een niet betekende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.