Minderjarige doorrijder doodrijder in hoger beroep

jan-van-eijcken-02-mei-1997jpgARNHEM – De advocaat generaal eist tegen de  nu 19-jarige, maar juridisch minderjarige, Abderaim I. uit De Bilt 120 dagen cel waarvan 81 voorwaardelijk en 120 uur werkstraf en 5 jaar niet rijden.

Jan van Eijken

I. reed anderhalf jaar geleden in De Bilt voormalig wethouder Jan van Eijken dood. De verdachte was een beginnend bestuurder die alleen mocht rijden in het gezelschap van een volwassen bestuurder. Hij ging er na het ongeluk met hoge snelheid vandoor.

I.  kreeg deze straf al van de rechtbank nadat het Openbaar Ministerie een lichtere straf had geëist. Een goede reden om in hoger beroep te gaan voor advocaat Jan Hoens.  Maar het OM is nu van gedachten veranderd. Het hof beslist op 11 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

3 juni 2014 Het enige openbare moment in de zaak tegen minderjarige doorrijder doodrijder

20 mei 2014 Minderjarige doodrijder eis werkstraf

11 februari 2014 Regiezitting minderjarige doodrijder doorrijder

25 juni 2013 Minderjarige doorrijder doodrijder vrij

31 mei 2013 Raadkamer houdt minderjarige doodrijder doorrijder binnen

16 mei 2013 Minderjarige doodrijder doorrijder 2 weken binnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.