Een kleinigheidje voor de verdachte van de moord op de kaasboer

beukstraat.jpgARNHEM – De  47-jarige Andre F. heeft het druk. Maandag was hij in Utrecht als hoofdverdachte van de moord op de kaasboer in de Beukstraat in Utrecht. En nu is hij bij het hof in Arnhem omdat hij in beroep is gegaan tegen een straf van 3 maanden voor het helen van een auto.

Beukstraat

De kaasboer werd in mei gewurgd gevonden in zijn woning in de Beukstraat in Utrecht. Hoofdverdachte F. kreeg in de tussentijd ook al 5 jaar voor een gewapende overval. Half november wordt de goedlachse F. november verwacht werd in het Pieter Baan Centrum. En het is niet zijn debuut in de rechtbank want de 47-jarige F. voerde ook al 2 keer een ISD-maatregel uit in zijn leven.

auto

De advocaat generaal herhaalt de eis van een 3 maanden wegens drugsbezit en het helen van een auto. De vriendin van F. wordt vandaag door advocate Frederique ten Berge opgeroepen als getuige. Om te vertellen dat het allemaal heel anders ligt. Het hof beslist op 14 november. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

28 oktober 2014 De verachte van de moord op de kaasboer gaat naar het Pieter Baan

15 september 2014 Alvast 5 jaar voor de verdachte van de moord op de kaasboer

28 augustus 2014 Eis 5 jaar voor bijzaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

25 augustus 2014 Nog 2 zaken voor de verdachte van de moord op de kaasboer

5 augustus 2014 De moord op de kaasboer aan de Beukstraat de verdachte heeft belangrijker zaken te doen

30 mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat 3 maanden

23  mei 2014 De moord op de kaasboer in de Beukstraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.