Terrorisme voorarrest verlengd

rotterdamROTTERDAM – De raadkamer verlengt het voorarrest van een 26-jarige man uit Amsterdam met 60 dagen. De verdachte is een 26-jarige Marokkaan die 2 weken geleden in Amsterdam is aangehouden. De verdenkingen tegen de vermeende terrorist moeten nog worden onderzocht.

AIVD

Het onderzoek naar de verdachte is gestart met informatie van de AIVD. Na de aanhouding van de man en de doorzoeking van zijn woning zijn geen wapens of concrete plannen voor aanslagen gevonden. Er is beslag gelegd op sim-kaarten, usb-sticks, een notitieboek, een mobiele telefoon en een tablet computer. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

17 oktober 2014 Terrorist in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.