De postume zaak tegen de vermoorde Yvon P.

rechtbank_arnhem_1710748a.jpgARNHEM – De advocaat generaal vraagt het hof om niet ontvankelijk te worden verklaard in de zaak tegen Yvon P.uit Ochten. P. is in 2012  door de rechtbank veroordeeld wegens openlijke geweldpleging tot een werkstraf van 80 uur en 2 weken voorwaardelijk. Omdat P. niet meer onder ons is,  is de rechtszaak een wassen neus.

auto

P. ging in hoger beroep tegen de straf, maar hij werd op 22 juni in St Michielsgestel dood in zijn uitgebrande auto gevonden. P. was op een andere plek vermoord. Er zitten op dit moment 7 verdachten vast die iets te  maken hebben met deze moord.

P. is samen met zijn 2 zonen op 10 december 2012 door de politierechter in Arnhem veroordeeld wegens vernieling, bedreiging en openlijk geweld in Tiel in september 2011. P. kreeg van de politierechter ook een lokatieverbod voor een straat in Tiel.

Zijn zonen, 22 en 27 jaar oud, kregen soortgelijke straffen. De advocaat generaal eist tegen de zoons van P. nu weer precies dezelfde straffen als de politierechter had opgelegd. Uitspraak 18 november.  (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 oktober 2014 Moord Yvon Pfaff 7 verdachten

Een gedachte over “De postume zaak tegen de vermoorde Yvon P.”

  1. Ik vind het schandalig dat als uit de put woord getrokken en dat ze mijn en mijn broer ze privé er ook nog eens mee kapot maken hoe moeilijk we het nu al hebben de mensen van de rechtbank en justitie zijn in mijn oog beesten ze weten altijd als beter het punt is dat als er 3 mensen naar ze wijzen je het uit de oog van de justitie gedaan moet hebben maar waar zitten nou de meeste criminelen ik denk zelf de hoog pieten en denk dat ik niet alleen dat denk (weet ) maar wat ik er mee duidelijk wil maken mijn vader is vermoord en wij hebben er een klap van jullie trekken mijn vader door de stront en maak mijn boer en mijn ze privé leven kapot ik ga met me raadsman om de tafel om te kijken wat ik hier mee kan want jullie houden niet op schandalig jullie zouden het zelfde mee moeten maken dan praat jullie wel anders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.