Moord Tessa van Bokhorst voorarrest verlengd

tessa-van-bokhorst.jpgLELYSTAD – De raadkamer verlengt het voorarrest van een 34-jarige man uit Urk met 30 dagen.  De verdachte wordt beschuldigd van moord op de 18-jarige Tessa van Bokhorst uit Swifterband.

Tessa van Bokhorst

Het meisje werd op 19 oktober 2014 gevonden in een uitgebrand chalet in Emmeloord. Zij woonde op die camping.  De verdachte  staat ingeschreven in Urk maar hij woonde in Emmeloord. Hij is een bekende van het meisje. De eerste zitting is op 28 januari. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 oktober 2014 Verdachte moord Tessa van Bokhorst in bewaring

lees ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.