Chloormoord 7 jaar

chlorine.jpgLELYSTAD – De rechtbank veroordeelt de 30-jarige George S. uit Almere tot 7 jaar cel  voor het doden van zijn partner de 38-jarige Fred van der Naalt in maart 2014 in Almere. De rechtbank noemt het  doodslag. De eis was 9 jaar.

chloor

De politie vond de verdachte en het slachtoffer op bed na alarmerende berichten dat zij dood zouden zijn. Het slachtoffer bleek door wurging om het leven te zijn gekomen. In de woning hing een extreme chloorlucht waardoor ook hulpverleners onwel werden. De verdachte had geprobeerd zichzelf om het leven te brengen door chloor te drinken.

vrijspraak

De verdachte wordt vrijgesproken van moord omdat niet vast is komen te staan dat zijn vriend met voorbedachte raad heeft gedood. Bij het bepalen van de straf houdt de rechtbank rekening met vergelijkbare zaken en dat de verdachte verminderd toerekeningsvatbaar is. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

23 oktober 2014 Chloordoodslag eis 9 jaar

12 juni 2014 Chloormoord chloor is niet de doodsoorzaak

23 april 2014 Chloorverdachte 2 maanden

26 maart 2014 Chloorverdachte 1 maand

13 maart 2014 Chloorverdachte 2 weken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.