Megazaak Peseta is erger dan de hel voor verdachte advocate

pesetadossierUTRECHT – Sinds 31 oktober 2011 leven we in een hel. Erger dan de hel. Het huis waar mijn kinderen zijn geboren, is geveild.  Ons droomhuis, zegt de 34-jarige Almeerse advocate Sabrina M. Hoewel zij gescheiden leeft van haar 41-jarige medeverdachte, blijft het voor haar ons huis,

Peseta

De dag waarop  de politie alle verdachten in het onderzoek megazaak Peseta aanhield, heeft haar leven op zijn kop gezet. Ze zat zelf 3 dagen vast. Mijn werk houdt me op de been, zegt  Sabrina. Op de dag dat ik werd opgepakt stonden mijn collega’s om 7 uur voor mij klaar. Anders zou ik het niet vol hebben gehouden, zegt zij. Ze wordt verdedigd door advocaat Drubbel.

Vraag is natuurlijk of ze advocate kan blijven. Zelf heeft ze niet zo heel veel gedaan. Het is vooral haar 41-jarige ex-partner die dieper in de Pesetazaak zit. Die partner verhuurde ook nog een pand waar hennep werd geteeld. De 2 verdachten zeggen dat ze uit elkaar zijn, maar het ontgaat de officieren niet dat ze zich nogal eens verspreken.

De verdachte  is betrokken hij 2 gevallen hypotheekfraude in 2 woningen in Almere. In die periode was zij zelf nog geen advocate.  Ze heeft haar salaris op papier opgekrikt en ze heeft de woning verhuurd terwijl dat in strijd was met de hypotheekakte.  De officier eist 1 jaar cel tegen  advocate Sabrina en haar partner.  Dinsdag komt de advocaat van de advocate aan het woord. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

21 november 2014 Megazaak Peseta de vrouw die profiteerde van misdaadgeld 

20 november 2014 Officieren Peseta willen niet steeds onbetrouwbaar worden genoemd

10 april 2014 Megazaak Peseta de officier wint een slagje van de notarissen

21 maart 2014 Megazaak Peseta advocaten zeuren door over ontvankelijkheid

19 december 2013 Megazaak Peseta geen witwassen informatie door OM en een faire zaak tegen alle verdachten

21 november 2013 Rechtbank denkt een maand na over niet ontvankelijkheid

20 november 2013 Peseta officieren trekken ten strijde tegen de science fiction van 17 framende advocaten

12 november 2013 Advocaten in toga pleiten veel sneller in megazaak Peseta

11 november 2013 Advocaten zonder toga vallen het Openbaar Ministerie keihard aan

10 april 2013 Zuinige rechtbank staat slechts 1 advocaat een snoepreisje naar Suriname toe

25 maart 2013 Geen snoepreisje met 17 advocaten naar Suriname

27 november 2012 Waarom worden er slechts 2 notarissen vervolgd in de Pesetazaak

Een gedachte over “Megazaak Peseta is erger dan de hel voor verdachte advocate”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.