Advocaat wil spulletjes Bram Moszkowicz verkopen

bram-moskowicz_thumb ALKMAAR – Bram Moszkowicz probeert onder het beslag uit te komen, dat de man die hem tot voor kort nog te vuur en te zwaard verdedigde, op zijn dure spulletje heeft gelegd. Moszkowicz kan een rekening van 16.000 euro niet betalen.

Bram Moszkowicz

Gabriel Meijers stond de gevallen Moszkowicz bij in de laatste tuchtrechtzaken. Alleen voor de eerste aanleg heeft advocaat Meijers een rekening gestuurd. Hij deed het voor  een vriendenprijs van 200 euro per uur. Bram betaalde niet en Meijers heeft nu beslag laten leggen op alle mooie spulletjes van Moszkowicz. Hij wil deze op 3 december laten veilen om zijn geld te krijgen.

Eerder deze week meldde de Telegraaf dat Moszkowicz 35.000 euro had geleend van een klant uit zijn strafpraktijk. Deze cliënt kreeg ook al een vonnis van de rechtbank om het geld op te halen.

verkoop

Moszkowicz heeft al het geld geleend en hij zou veel schuldeisers terugbetalen na de verkoop van zijn pand. Dit pand is verkocht. Maar de belastingdienst heeft weer een nieuwe claim neergelegd bij de bekende Nederlander.

Moszkowicz wil dat  het beslag van zijn eerste levensbehoeften wordt gehaald. De inboedel is in bruikleen, zegt hij. Hij kan advocaat Meijers niet betalen omdat hij belasting moet betalen. De rechter beslist op 1 december of Gabriel Meijers de spulletjes mag verkopen. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.