Holleeder binnen met de kerstdagen

willem2AMSTERDAM- De rechter commissaris stelt de Amsterdamse crimineel Willem Holleeder 2 weken in bewaring. De 56-jarige  Holleeder wordt beschuldigd van betrokkenheid bij de moord op Kees Houtman in 2005 en Thomas van de Bijl in 2006 in Amsterdam.

Willem  Holleeder

Deze moorden worden ook behandeld tijdens het zogenaamde liquidatieproces. In deze zaak wordt onder meer Fred R. door de rechtbank tot 30 jaar veroordeeld. Deze R. wierp zich in hoger beroep als kroongetuige. Hij krijgt minder straf en verklaart belastend.

Heineken

Blijkbaar is er nu genoeg bewijs tegen Holleeder die 2 jaar geleden vrijkwam na het uitzitten van een lange straf wegens afpersing. Holleeder begon zijn criminele carrière al 30 jaar geleden met de ontvoering van Alfred Heineken. De raadkamer is binnen 2 weken. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.