Afperser familie De Mol blijft 3 maanden binnen

IMG_3467UTRECHT – De raadkamer gelast de gevangenneming van de 70-jarige Dirk Klaas M. uit Zeist.  M. heeft bekend dat hij de televisiefamilie De Mol een jaar lang dreigbrieven heeft gestuurd. De verdachte werd begin december aangehouden.

tekening

De man heeft geprobeerd de rijke familie van John en Linda de Mol af te persen. Hij dreigde onder meer hun kinderen iets aan te doen. De verdachte stuurde zelfs een doos met gebak met daarop een dreigbrief. Hij lijkt volgens zijn buren totaal niet op de compositietekening die de politie verspreidde.

M. is een fitte zeventiger die jarenlang drogist was in Laren. Hij woonde in Zeist in een duur appartement. De officier kan maximaal 3 maanden gevangenhouding vragen. De rechtbank oordeelt dat er voldoende ernstige bezwaren zijn om M. vast te houden. Paul Emmelot blijkt de advocaat van de verdachte te zijn, De zaak gaat verder op 3 maart met een regiezitting. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

5 december 2014 Afperser familie De Mol in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.