Witte kerst

cocaineDEN HAAG – Op het strand van Egmond aan Zee zijn het weekend voor Kerst tientallen pakketten, cocaïne, ook wel sneeuw genoemd, aangespoeld. Zaterdagmorgen vroeg trof de douane tijdens een surveillance langs de kust een zwarte sporttas aan met cocaïne.

cocaine

De drugs zaten in 25 pakketjes. Een zoektocht langs de vloedlijn op het strand, waarbij Douane, FIOD, de Koninklijke Marechaaussee, Kustwacht en politie waren betrokken, leverde dit weekend nog een sporttas met drugs en zes losse pakketten cocaïne op.

Vermoedelijk zijn de sporttassen met cocaïne overboord gezet vanaf een schip en aangespoeld op de kust. Onder leiding van het Landelijk Pakket wordt door de FIOD onderzoek gedaan naar de ongewenste ‘kerstsneeuw’.De 64 pakketten cocaïne hebben een groothandelswaarde van ruim twee miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.