Dodelijk drogeren homo date

Scopolamine_StoreARNHEM – De rechtbank verlengt de voorlopige hechtenis van een 42-jarige man uit Amsterdam en een 35-jarige medeverdachte uti Bussum. Deze 2 worden ervan verdacht dat zijn 13 homo dates hebben bestolen. Een slachtoffer een 60-jarige man uit Apeldoorn overleed nadat hij was gedrogeerd met de stof scopolamine.

scopolamine

De verdachten gebruiktten de stof scopolamine om hun slachtoffers te drogeren. Ze maaken vervolgens geld geld en goederen afhandig. De zaak gaat op 17 februari verder. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

14 oktober 2014 Verdachten drogeerden homo dates 

2 gedachten over “Dodelijk drogeren homo date”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.