Moord Yvon Pfaff zesde verdachte uitgeleverd

Yvon-Pfaff.jpgDEN BOSCH – Een 40-jarige man uit Den Bosch die wordt beschuldigd van de moord op Yvon Pfaff  is uitgeleverd aan Nederland. Justitie ziet deze man als de opdrachtgever van de moord. Deze verdachte wordt mogen voorgeleid bij de rechter commissaris.

Yvon Pfaff

De 49-jarige Pfaff afkomstig uit Ochten werd in juni gevonden in zijn uitgebrande auto in St Michielgestel.  Op 9 januari is ook de eerste  pro forma tegen de andere 5 verdachten in deze zaak.  Dat zijn 3 broers uit Maurik en een 31-jarige vrouw. Een 37-jarige man uit Druten is volgens het OM een medeplichtige. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

15 oktober 2014 Moord Yvon Pfaff 7 verdachten

8 oktober 2014 Moord Yvon Pfaff 6 verdachten

26 september 2014 Moord Yvon Pfaff 2 verdachten in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.