Paspoort Utrechtse Jihadverdachte gevonden in Verviers

paspoortUTRECHT – Het Landelijk Parket doet een strafrechtelijk onderzoek  naar een 18-jarige vermiste Utrechtse Jihadist. De politie heeft vandaag de ouderlijke woning van de Utrechtse Jihadverdachte doorzocht.

paspoort

In de woning in de wijk Overvecht nam de politie laptops en telefoons in beslag. Het  paspoort van de Utrechter is eind vorige week aangetroffen in Verviers tijdens een anti-terreuractie in België. De verdachte maakt vermoedelijk deel uit van een cel van jihadisten.

Hij is in september vorig jaar door zijn ouders als vermist opgegeven. De Nederlandse politie doet onder leiding van het Landelijk Parket een strafrechtelijk onderzoek naar de man vanwege diens betrokkenheid bij terroristische misdrijven. (andereverhalenuitderechbank.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.