De officier trekt zich niets aan van de presentielijst van de scholier die bol.com oplichtte

bol-1.pngUTRECHT – De zaak tegen Daniel P. begint een kwartier te laat. Hoewel advocaat Nahar de afgelopen maanden vaak in Utrecht is, kan hij blijkbaar de rechtbank steeds niet goed vinden. Maar de rechters zijn al blij dat ze verder kunnen en ze ontvangen Nahar alledrie met een stralende glimlach.

bol.com

De nu 20-jarige Daniel P. zou 3 jaar geleden de site van bol.com perfect hebben nagebouwd. Bol.com spendeerde duizenden uren aan onderzoek. Justitie deed het nog een keer over. Nu ligt er een dik dossier.

De officier van justitie was er een jaar geleden al van overtuigd dat P. die was vrijgelaten uit voorarrest, terug zou moeten naar de cel. Officier Van Thiel eiste 15 waarvan. 5. Daarna wraakte advocaat Nahar met succes de rechtbank. De medeverdachte, een postbode, liet zijn zaak afdoen door die gewraakte rechters. Hij kwam weg met een werkstraf.

presentielijst

Het stuk dat Nahar wilde inbrengen, het stuk waar deze hele zaak om draait, heeft de advocaat  nu eindelijk gefaxt. Het is een presentielijst van school, die P. moet vrijpleiten. De officier van justitie is er niet van onder de indruk. De officier herhaalt zijn eis. De rechtbank  gaat erover nadenken. Uitspraak 17 februari.(andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

4 december 2014 Officier vindt dat advocaat zich absurd gedraagt

20 november 2014 De postbode die bol.com oplichtte is uitgezeten

6 mei 2014 Gewraakte rechters gaan oordelen over de postbode die bol.com oplichtte

23 september 2014 Messcherpe wraking toegewezen

9 september 2014 Een kroniek van een onnozele wraking

15 juli 2014 Over een onhandige advocaat die in zijn eigen voet schiet met een wraking

7 april 2014 De vingerafdrukken van een digitale crimineel

12 december 2013 Hoe je met een foute postbode bol.com kunt oplichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.