Moord op naturistencamping hoger beroep

leeuwarden59bf8caff1ec252d58114176e3224edd.jpgLEEUWARDEN – De advocaat generaal eist 12, 5 jaar gevangenisstraf tegen de 52-jarig G.T. uit Soesterberg wegens doodslag. T. zou in de zomer van 2009 op een naturistencamping in Zeewolde zijn 48-jarige vriendin hebben vermoord.

T. kreeg van de rechtbank al 10 jaar, maar hij ging in hoger beroep.Hij zou zijn vrouw met het ceintuur va haar badjas hebben gewurgd. T. wilde volgens het OM een nieuwe start maken zonder zijn partner. Maar daarvoor had T. haar geld nodig.

Er zijn indicaties voor planmatig handelen maar er is toch geen bewijs voor moord volgens de advocaat generaal. Het OM eiste in hoger beroep eerder 20 vol jaar cel en tbs wegens moord. Het hof hield de zaak toen aan voor nader onderzoek.

Het OM vindt 13 jaar een passende straf. Maar de verdachte krijgt 0,5 jaar korting omdat de zaak zo lang heeft stilgelegen. Vandaag en morgen is de verdediging aan de beurt. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

Een gedachte over “Moord op naturistencamping hoger beroep”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.