Miljoen euro en coke uit Columbia

ZwolleAanzicht_Wiechelinkstraat210-1.jpgZWOLLE – De rechter commissaris houdt een 26-jarige man uit Ede 2 weken binnen.  De man  wordt verdacht van het witwassen van grote sommen geld en het bezit van verdovende middelen.

cocaïne

Eind januari werden al 2 andere verdachten aangehouden. In totaal zijn ruim 1 miljoen euro in contanten en 56 pakketten met cocaïne in beslag genomen in het appartement van de verdachte.

Het opsporingsonderzoek onder leiding van is op 27 januari gestart. Een dag later zijn in Zoeterwoude twee verdachten, een 33-jarige en 43-jarige Colombiaan aangehouden. Bij doorzoeking van de BMW waarin ze reden, zijn twee laptoptassen met daarin bundels euro bankbiljetten in beslag genomen. Het duo wordt ervan verdacht in Rotterdam het aangetroffen geldbedrag, ruim 230.000 euro in contanten, te hebben aangenomen van de man uit Ede.

Het voorarrest van beide Colombiaanse verdachten is woensdag met negentig dagen verlengd. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.