Boze Stiefmoeder raadkamer

DEN HAAG – De raadkamer houdt een 34-jarige vrouw   uit Roelofarendsveen 90 dagen binnen.  De vrouw wordt verdacht van zware mishandeling en verwaarlozing van haar 12-jarige stiefdochter.

kritieke toestand

De politie is op maandag 16 februari een grootschalig onderzoek begonnen naar de omstandigheden waarin een meisje uit Roelofarendsveen die dag in kritieke toestand werd aangetroffen in haar woning aan de Geestweg.

Het meisje was onwel geworden en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar ze nog steeds ligt. De 34-jarige stiefmoeder is op vrijdag 20 februari aangehouden op verdenking van zware mishandeling en verwaarlozing. De vader is ook verdachte in deze zaak. (rechbankblog)

Een gedachte over “Boze Stiefmoeder raadkamer”

  1. Leven we in de middeleeuwen ? Dit lijkt wel een lynchpartij. Wie geeft advies aan de rechter in deze… ..jeugdzorg ! Wie wil er van Petra af omdat zij de etterende wond wil uitknijpen.. …jeugdzorg ! Wat is er BEWEZEN ; Wendy heeft nat op bed gelegen met het raam open..
    En dat zou ‘poging tot moord’ zijn ? Een meisje van 12 dwing je tot niets, zonder haar vast te binden of te drogeren, of erger.. Wat als Wendy na het douchen nat op haar bed is gaan liggen met het raam open.. met medicatie (slaaptablet, ADHD) en raakt in diepe slaap.. ..Petra vind haar de volgende ochtend en belt de ambulance..
    Ziet u hoe tendentieus de media dit presenteren.. .. en het hele publiek en justitie hobbelen braaf mee.. .. walchelijk ! Waarom denkt u dat Wendy van 16 februari tot 27 mei in het ziekenhuis is geweest ? Van onderkoeling herstel je na 48 uur… Jeugdzorg kon geen plek voor haar vinden denk ik. Moeilijk plaatsbaar mogelijk ? En als klap op de vuurpijl geeft de (natuurlijke) moeder toestemming aan jeugdzorg om Wendy in een pleeggezin te plaatsen.
    Pardon : de moeder was door de rechter al jaren geleden uit de ouderlijke macht gezet…
    Die heeft helemaal NIETS te zeggen over Wendy. En zo knoeit jeugdzorg verder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.