Een eindeloos hoger beroep Terweijde

Terweijdelaan.jpgARNHEM –Het gerechtshof houdt de zaak aan tegen 4 leden van de criminele jeugdbende die de Culemborgse prachtwijk Terweijde jarenlang teisterde.  Zes leden van de bende zijn veroordeeld voor honderden inbraken en diefstallen.

onderzoek

De grootste boef kreeg in februari 2014  48 maanden van de rechtbank na 6 maanden voorarrest. Zijn advocaat Bouchiki vertelt dat de zaak bij het hof pas in mei weer verder gaat. Waarschijnlijk is het onderzoek dan nog niet klaar. Het NFI en de andere deskundigen zijn heel druk.

vrij

Dit voorjaar komen er nog 2 verdachten vrij na het uitzitten van hun straf. Dit hoger beroep gaat in totaal zeker 2 jaar duren. Dan is de hele bende alweer los en dan interesseert de uitkomst niemand meer. Terwijl toch ooit bedoeling was om hoger beroepen in Arnhem binnen een half jaar af te ronden. Deze zaak gaat over 3 maanden verder. (rechtbankblog)

lees ook

23 juli 2014 Minderjarigen jeugdbende hoger beroep

22 juli 2014 Hoger Beroep jeugdbende Terweijde

4 februari 2014 Straffen strak georganiseerde jeugdbende Terweijde

8 Januari 2014 Jeugdbende Culemborg morgen eisen

6 januari 2014 Criminele Jeugdgroep Culemborg

6 september 2013 Tientjesleden

27 juni 2013 Jeugdbende Culemborg 90 dagen

13 juni 2013 Criminele jeugdgroep Culemborg vast

s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.