Na stiefmoeder wordt ook vader voorgeleid

stiefmoederDEN HAAG – Na stiefmoeder Petra T. heeft de politie nu ook  Ron T.  aangehouden. Ron T. is de 44-jarige vader van aangehouden van het 12-jarige meisje dat in Roelofarendsveen in kritieke toestand in haar woning werd gevonden.

stiefmoeder

Vader T.  wordt vrijdag 27 februari voorgeleid. Hij wordt  verdacht van medeplegen van zware mishandeling en verwaarlozing.

De stiefmoeder van het meisje is deze week al in bewaring gesteld door de rechter commissaris. De vader werd toen niet aangehouden. Hij is al wel eerder als verdachte gehoord. Gedurende het onderzoek werd de verdenking tegen de vader sterker op basis van afgelegde verklaringen. (rechtbankblog)

lees ook

24 februari 2015 Boze stiefmoeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.