Holland online

dWAbC2wg_400x400HAARLEM – De rechter commissaris stelt een Utrechter en een Amsterdammer 2 weken in bewaring. De 2 mannen worden verdacht van grootschalige handel in verdovende middelen via online marktplaatsen. De verdachten werden thuis achter hun computer worden aangehouden op basis van onderzoek na een eerdere aanhouding in december.

harddrugs

Op 16 december 2014 heeft de politie in Amsterdam een man aangehouden, nadat een agent eerder die dag iets verdachts zag. Goederen werden vanuit de kofferruimte van de auto van een BMW-bestuurder overgeladen in die van de Mercedes van verdachte. Later bleek dat in de tassen een flinke hoeveelheid harddrugs zat. De Mercedes-bestuurder, een 55-jarige man uit IJmuiden, is aangehouden en vast gezet.

Silk Road

De IJmuidenaar was al in beeld bij het onderzoeksteam als mogelijk een van de grootste Nederlandse verkopers (‘vendors’) van verdovende middelen op internationale ondergrondse marktplaatsen. Hij opereerde onder meer onder de naam “HollandOnline” op verschillende anonieme marktplaatsen, zoals Silk Road 1, Silk Road 2.0 en Agora.

bitcoins

De 9 maart aangehouden man uit Amsterdam wordt ervan verdacht verdovende middelen te hebben geleverd aan anderen. De politie in Utrecht heeft diezelfde dag een verdachte in Utrecht aangehouden, omdat deze man samen met de Amsterdamse verdachte een bedrijf op naam had. Hij wordt ook verdacht van handel in verdovende middelen en witwassen. Enkele dure voertuigen, bitcoins ter waarde van 150.000 euro en 30.000 euro in contanten zijn in beslag genomen. (rechtbankblog)

5 gedachten over “Holland online”

 1. Portals nous 18.03.2015
  Goeden morgen Jurgen,

  Mijn naam is Ruud van der Werff

  Tegen wil en wens in, ben ik verzeilt geraakt in een vieze was en watergolf story van om en nabij de 13.260.000 USD

  Wel, ik denk dat fredje teeven, , met de deal met C H , zijn collega´s van destijds heeft gepiepelt.

  Tax free een uitkering doen van 4, 7 miljoen is toch kassa

  Maar ja, het gebeurd ook omgekeerd, de FIOD belasting inspecteur , die bij een verdwijning van c.a 9,5 miljoen USD uit een nederlandse BV, op verzoek van een vriendje de kaken stijf op elkander houdt.

  Hoe schoon zijn onze rijks beamten ??

  Ik zoek een journalist , die interresse heeft om deze case aan te zwengelen.

  Hoor graag FF nader.

  MvG

  Ruud J van der Werff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.