Geweld tegen NS personeel

nsALMELO – De officier van justitie eist 15 maanden gevangenisstraf waarvan 5 voorwaardelijk tegen een 30-jarige man uit Rijssen en wegens poging tot zware mishandeling van een conducteur en machinist. Een 20-jarige man uit Schiedam hoort 9 maanden waarvan 4 eisen.

zitting

De zitting werd bezocht door tientallen NS’ers. Ze werden om het kwartier binnen gelaten in de rechtszaal

De conducteur werd vorige week in Almelo mishandeld. Hij sprak de 2 mannen aan toen zij een meisje lastig vielen in de trein. De machinist kwam te hulp. Ook hij werd mishandeld. De officier eist een verhoging van 200 procent omdat het om NS-personeel gaat. Uitspraak 1 april. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.