Derde overvaller deurne eis 3,5 jaar

GoldiesDEN BOSCH – De officier van justitie eist 42 maanden cel tegen de 28-jarige Zakaria G. De verdachte was betrokken bij een overval. De 2 mededaders werden door de juweliersvrouw neergeschoten op 28 maart 2014.

juwelier

De juwelier en zijn vrouw zijn daar niet voor vervolgd. Volgens de officier duidelijk dat G. betrokken was omdat hij een voorverkenning heeft gedaan 2 weken voor de overval

Verder heeft G. volgens de officier de telefoons gekocht die door de verdachte en de omgekomen overvallers zijn. G. heeft zijn telefoon direct na de overval weggemaakt. En hij heeft onderdak verleend aan een van de overvallers en een vluchtauto geregeld.

conclusie


De rol die verdachte heeft gespeeld is zo groot dat hoewel hij bij de poging overval niet in de juwelierszaak aanwezig was, er toch sprake is van bewuste en intensieve samenwerking die benodigd is voor het medeplegen. Uitspraak 2 weken. (rechtbankblog)

lees ook

7 januari 2015 Derde overvaller Deurne

29 oktober 2014 Derde overvaller Deurne blijft binnen

14 september 2014 Juweliersvrouw mocht schieten

4 augustus 2014 Derde verdachte Deurne in bewaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.