Over een portier van een beroemde kroeg die ook in hoger beroep wordt veroordeeld

kneusARNHEM – De arme Elwin Bendanon krijgt ook van het gerechtshof geen straf wegens mishandeling. Bendanon wordt veroordeeld zonder oplegging van straf. Wel moet de voormalig portier 219 euro schadevergoeding aan zijn slachtoffer betalen. Veel maakt het niet uit.

portier

Zijn advocaat zal niet ontevreden zijn. Dit is een prima resultaat in een kansloze zaak. Maar  Bendanon  toch wel de grote verliezer in deze zaak. Hij raakte zijn vergunning als portier kwijt omdat hij te ver was gegaan tijdens zijn werk. Hij mishandelde uitgaanspubliek.

Hij werd in sommige media gepresenteerd als de vermoorde onschuld. Weldenkend Utrecht kwam voor hem op. En daarna ging het helemaal niet meer over de mishandeling en zette het Openbaar Ministerie zich schrap. De feiten spraken zoals meestal in het voordeel van het OM. (rechtbankblog)

lees ook

31 maart 2015 Over een portier van een beroemde kroeg die in hoger beroep gaat

12 december 2014 Een portier van een beroemde kroeg zonder respect voor de lichamelijke integriteit

28 november 2014 Over een portier van een roemruchte kroeg en een liegende getuige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.