Over een mislukte liquidatie en informatie die helemaal uit Frankrijk moet komen

utrecht-20120327-00147UTRECHT – De rechtbank verlengt opnieuw het voorarrest van de 50-jarige Wilco B. uit Utrecht. B. wordt ervan verdacht dat hij heeft geprobeerd op 27 juni 2014 in De Meern Wouter Sabee te liquideren.

Utrecht

De iquidatie lukte ten dele .Sabee raake zwaar gewond. B. vluchtte en hij  moest in Frankrijk in een ziekenhuis worden behandeld. B. woont de zitting bij in een rolstoel.

Er moesten voor de rechtszaak medische gegevens uit Frankrijk overkomen.  B. gaf toestemming maar zoals officier Van de Ven al concludeert de contacten tussen justitie in Frankrijk en Nederland gaan erg traag.

Advocaat Tijkotte noemt het erg amateuristisch. Hij vraagt de rechtbank om B. om persoonlijke reden vrij te laren. De vader van de verdachte is erg ziek. De rechtbank vindt het maatschappelijk belang zwaarder wegen en dan het persoonlijk belang van de verdachte. B. blijft binnen in ieder geval tot 25 augustus. Dan is de inhoudelijke behandeling. Als het medisch onderzoek da tenminste klaar is. Medeverdachte Jacobs is nog steeds spoorloos. (andereverhalenuitderechtbank.nl)

lees ook

6 januari 2015  Mislukte liquidatie tweede zitting

14 oktober 2014 Mislukte liquidatie eerste zitting

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.