Hoe ziet een prostituee er eigenlijk uit

hotelUTRECHT – Het is echt niet gemakkelijk om de prostituee buiten je hotel te houden, vertelt de advocaat van Fabian Emmen. Want zelfs de mevrouw die ervoor zorgde dat Fabian zijn Utrechtse hotel moest sluiten is 32 jaar oud. Hotelpersoneel wordt getraind om op te letten bij vrouwen tot 30 jaar.

Hotel

Emmen vindt het onrechtaardig  dat zijn  hotel direct werd gesloten. Terwijl zo heeft hij de afgelopen dagen bewezen, je in ieder hotel in Utrecht een afspraak kunt maken met een prostituee.

Emmen liep zelf in december tegen de lamp. Hij was al een hotelier met een verleden omdat hij al eerder in de fout is gegaan. Na  anonieme klachten greep de politie in.

kinky.nl

De controleurs herkenden op de website kinky.nl het interieur van een hotelkamer van hotel Economy. Toen ging de tent dicht. Emmen is boos want hoe moet hij die prostituees herkennen.  Hij heeft een eerbaar hotel. Zijn advocaat heeft stapels redelijk klinkende argumenten.  maar hij verloor al een voorlopige voorziening en ook dit beroep lijkt niet al te kansrijk

Prostitutie in een hotel is altijd een verstoring van de openbare orde, stelt de gemeente . Uitspraak over 6 weken. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.