De telefoon van de kaasboer

UTRECHT De officier van justitie eist jaar wegens doodslag. De officier André F. is degene die kaasboer Kees Witteveen heeft vermoord

De feiten zijn verschrikkelijk de zwangere vriendin van F. Vint het lichaam van de bejaarde kaasboer ze holt naar boven omdat zij bang is dat haar eigendommen die ze woonden er F. Is verdacht want hij heeft bloed van de kaasboer op zijn kleding die kleding wordt gevonden op een duwboot met afval die onderweg was van Utrecht naar Rotterdam. De politie stopt die duwboot bij Lekkerkerk omdat er de telefoon van de slager een signaal uitzendt

In de uren loopt F. eerst vrolijk door de stad met een rugzak een uur later als hij opnieuw wordt gefilmd in de binnenstad is die rugzak opeens verdwenen. F.  houdt tijdensde zitting vol dat hij het goed met de kaasboer kon vinden. Andere getuige zegt dat de kaasboer eigenlijk doodsbang was voor F. Hij wilde alleen dat de zwangere vriendin clean en buiten de prostitutie bleef.

Dat is genoeg voor de officier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.