Chauffeur die collega doodreed hoger beroep verandert niets

lijnbusARNHEM – Hij kreeg op de begrafenis van zijn doodgereden collega te horen dat diens familie hem niks kwalijk nam,  Maar het hof veroordeelt een  46-jarige buschauffeur toch tot een voorwaardelijke boete van 500 euro boete en 2 maanden voorwaardelijke rijontzegging.

De chauffeur reed op 4 augustus 2013 in Maarssen een 60-jarige collega dood. De rechtbank legde al dezelfde straf op. Maar de advocaat van de chauffeur vond dat er geen straf op zijn plaats was omdat het slachtoffer te veel risico had genomen. Het hof en OM vonden dat een buschauffeur altijd nog iets beter uit moet kijken. (rechtbankblog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.